Selecteer een pagina

Wat leuk dat je mijn online plek hebt gevonden!

Ik ben Patricia Janssen, een gecertificeerde kindercoach met een passie voor het ondersteunen van kinderen en ouders op hun weg naar welzijn en persoonlijke groei.  Met meer dan twintig jaar ervaring als lerares in het basisonderwijs heb ik niet alleen waardevolle inzichten verworven in de ontwikkeling van kinderen, maar ook in de specifieke uitdagingen waarmee ouders vandaag de dag worden geconfronteerd.

Ondanks mijn plezier in het onderwijs, merk ik dat de dagelijkse druk soms beperkt om echt de tijd te nemen voor kinderen en ouders die wat extra ondersteuning kunnen gebruiken. Bij de geboorte van ons kind ontvangen we geen gebruiksaanwijzing, en toch delen we allemaal hetzelfde doel: het geluk en welzijn van ons kind.

Naast mijn rol als lerares in het basisonderwijs heb ik middels opleidingen en trainingen de natuurlijke stap gezet naar een carrière als kindercoach. Ik heb de inspirerende opleiding, de “Magie van Kindercoaching’’ succesvol afgerond.
Ook heb ik een grote passie voor dansen en muziek. Twintig jaar lang heb ik met veel liefde, enthousisasme en gezelligheid danslessen gegeven aan kinderen van 3 t/m 18 jaar.
Tegenwoordig ben ik zelf in de zaal van de sportschool te vinden. Bodyjam, Zumba en Sh’bam laten mijn danshart sneller kloppen.

 

Doordat ik zelf ook de nodige uitdagingen in mijn leven heb gehad, kan ik goed begrijpen wat coaching voor mensen kan betekenen. Ik geloof dat het een waardevol hulpmiddel kan zijn voor iedereen die te maken heeft met moeilijkheden in het leven.

Ik sta dan ook te popelen om mijn expertise en ervaringen in te zetten om ouders en kinderen te helpen die wat extra ondersteuning nodig hebben. Als kindercoach wil ik van betekenis zijn en hen begeleiden op hun pad naar groei, ontwikkeling en geluk. Door maatwerk te bieden en een veilige omgeving te creëren, wil ik samen met ouders en kinderen werken aan het versterken van hun zelfvertrouwen, het ontwikkelen van vaardigheden en het aanpakken van eventuele uitdagingen. Als kindercoach wil ik een positieve invloed hebben op het leven van anderen en hen de nodige tools en inzichten bieden om hun eigen pad naar geluk en succes te vinden. Ik kijk ernaar uit om ouders en kinderen te ondersteunen bij hun persoonlijke groei en ik ben vastbesloten om een waardevolle bijdrage te leveren aan hun leven.

Bij mij thuis heb ik een prachtige praktijkruimte ingericht waar ik je graag ontmoet.
Op zoek naar de vlinder in jezelf!